Blog
utorak, kolovoz 9, 2016
        Licemjeri su  ljudi koji jedno govore, a drugo rade. To su glumci koji namjerno zagovaraju laži. U Hrvatskoj ih ima nebrojeno, zato što je kod nas  korisno biti licemjer, pa je u našoj zemlji i kriza morala nevjerojatno velika.

          Što i tko je bio Sanader, to bi trebali svi znati. On je začetnik totalnog uništenja ove zemlje, i licemjer kakvoga majka više nikada neće roditi, licemjer međunarodnih razmjera. Pod maskom uljuđenog Europljanina, inteligentan i mudar pokrao je i uništio Hrvatsku, a sada svojim debelim džepom koji je sačuvao držeći ruku na srcu, plaća najbolje odvjetnike da dokažu kako je nevin k'o  novorođena beba. I dobro im ide! Ovih nam dana pokazuju slike gdje se na nekoj skupoj jahti  svi Sanaderi  sretno i veselo zabavljaju u stranoj zemlji, i tako doslovno svim građanima Hrvatske šalju srednji prst na pozdrav. No, kladim se, kada bi ga netko vratio na izborne liste, dobio bi preferencijalno bar 20% glasova. Mi smo mazohisti bez premca. Za mene je njegov najstrašniji grijeh otuđenje INE. To je mogao učiniti samo zlikovac, i svi koji su u tome sudjelovali zaslužuju da  na glavnome zagrebačkom trgu kao Musolini  vise naopako, zavezani za noge i glavom prema zemlji koju su izdali i uništili. To bi bilo u stilu: svima prema zaslugama.

           Njegovi nasljednici, zapravo onaj koji je nedavno „abdicirao“, zajedno sa svojom pametnom ženicom i svojim drugom kojeg zove prijatelj i  kojega se nije htio odreći, i koji je tvrdio da, iako radi za mađarski Mol, on zapravo lobira tamo za Hrvatsku (koji smo mi idioti), dakle četa mala, ali odabrana – otvoreno, jasno i glasno je radila na tome da potpuno izgubimo INU.

            Da nije bilo Bože Petrova, Nikole Grmoje i ekipe MOSTa, ode INA k'o zamotani rođendanski poklon Mađarima. Jesu li se oni obogatili time, jesu li možda štogod zaradili? Jesu, pljuvanje i laži umreženih medija, koji na svaki način žele umanjiti njihovu ulogu u spašavanju te, za Hrvatsku strateške firme. Kada čitam razne komentare Neretvana, život mi se zgadi!

            Moja je pokojna svekrva uvijek govorila: beri zeje pokraj sebe! Htjela je reći, tu nikad nećeš faliti, jer znaš kakvo je to zelje, jer je to TVOJE zelje. Zašto je nekima u Neretvi  smrdljivi korov iz tuđih vrtova draži od svoga zdravoga zelja meni nikad neće biti jasno.

lijepa-nasa @ 17:34 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
1609277
Arhiva
Index.hr
Nema zapisa.