Blog
ponedjeljak, siječanj 8, 2018
Prosvjetne vlasti RH agresivno i silom žele nametnuti našoj djeci u vrtićima i školama kao nešto posve pozitivno gay ideologiju. To je zadatak koji očito moraju provesti u većinski katoličkoj Hrvatskoj. Ovu bolesnu ideologiju samo mi, građani, možemo i moramo spriječiti. Hoćemo li i dalje šutjeti i kao potpuni idioti samo gledati.
Danas sam od dragog prijatelja iz jedne dubrovačke udruge dobila pismo sljedećeg sadržaja:

Moćni gej lobi otvoreno je krenuo po našu djecu!
POMOZI NAM DA IH ZAUSTAVIMO!

Udruga „Dugine obitelji" plasirat će u vrtiće i škole slikovnicu o tzv. istospolnim obiteljima, a mi smo otvorenim pismom od ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak, između ostalog, zatražili da se izjasni hoće li dozvoliti upotrebu ovih slikovnica, koje nemaju odobrenje nadležnih stručnih tijela, u hrvatskim odgojno-obrazovnim institucijama.
Njezin nas je stav šokirao!

Ministrica nam još uvijek nije odgovorila na upit, ali se o ovoj temi izjasnila u Večernjem listu od 6. siječnja 2018. Citiramo:

– Udruga Dugine obitelji javno je istaknula da neće samoinicijativno slati slikovnice, već da će slikovnica biti dostupna svima koji je žele nabaviti tako da nemam namjeru miješati se u osobne odluke roditelja i njihove djece – poručila je ministrica Divjak naglašavajući da će roditelji imati pravo odlučiti žele li da ta slikovnica bude čitana i u onim vrtićima ili školama koji su dosad pokazali interes za nju.
Blaženka Divjak praktički je dozvolila upotrebu ove slikovnice iza koje stoji jasna političko-ideološka agenda i koju nisu odobrila stručna tijela!
ŠTO MOŽEŠ UČINITI?
Kontaktiraj vrtić ili školu koju pohađaju tvoja djeca i odgojiteljima, učiteljima i ravnatelju jasno daj do znanja da ne želiš da naručuju slikovnicu „Moja dugina obitelj" i da tvoje dijete s njom dođe u doticaj.
Pošalji ministrici Divjak prosvjedno pismo sadržaja:

Poštovana ministrice Divjak,
nakon pročitane Vaše izjave o slikovnici „Moja dugina obitelj" u Večernjem listu, moram izraziti roditeljsku zabrinutost i zgroženost takvim stavom. Spomenutu slikovnicu nisu odobrila stručna tijela i iza nje stoji jasna ideologija pa kao roditelj ne želim da moje dijete s njom dolazi u doticaj. Smatram da kao ministrica znanosti i obrazovanja morate štititi našu djecu od indoktrinacije, a ne joj otvarati vrata.
Dopis pošaljite na sljedeće adrese e-pošte:

ministrica@mzo.hr, odgojiobrazovanje@mzo.hr, uzoj@mzo.hr, info@vigilare.org

Hvala na sudjelovanju i pomoli se da uspijemo zaustaviti ovaj pokušaj nasilnog preodgoja hrvatske djece!
lijepa-nasa @ 11:38 |Isključeno | Komentari: 0
Brojač posjeta
1609106
Arhiva
Index.hr
Nema zapisa.