Blog
srijeda, siječanj 24, 2018
Budimo realni: da nam valja Vlada, valjala bi i država. Sve zlo našem narodu dolazi, na žalost, iz Zagreba. Nakupilo se u tom gradu toliko smeća, da je postalo nepodnošljivo.
Smrdi, smrdi, smrdi, užasno smrdi!
Obzirom da mi je nevjesta rođena Zagrepčanka, a tamo imam i divne prijatelje, nikako ne želim povrijediti građane Zagreba, govorim o smradovima koji su se dovukli u Zagreb sa svih strana. Tu je sav trulež bivše države, svi lopovi i kriminalci, svi udbaši i svi mrzitelji ove jadne države i naroda. I što ti banditi više pljuju po nama, što nas više vrijeđaju, sve im je bolje, cvjetaju u svakom pogledu. I sve su hrabriji, pa je normalnom čovjeku sve neizdržljivije podnositi ovaj teror. U bivšoj državi Jugoslaviji znali smo tko nam kroji kapu i odakle nam dolaze nevolje. Znali smo da postoje KOS i UDBA koje nitko nije volio, a svi smo ih se bojali.
Sjećam se davnih osamdesetih godina kad je u školu došao jedan lik za kojega su svi u Pločama znali da je udbaš, a radio je u policiji. Inače je bio Crnogorac, ne baš osobito pametan. Možda će se naši stariji pločani sjetiti policajca koji je popisivao registracije nepropisno parkiranih građana, pa je upisao i svoj auto. Dakle, taj lik je došao u školu vidjeti koliko je osigurana tajnost dokumenata koji su se odnosili na ONO i DSZ. Više se ne sjećam kako su se zvali ti dokumenti, ali drug nam je sugerirao da moramo imati bolju zaštitu i jaču kasu u kojima držimo te važne tajne (mo'š mislit) papire, jer - pošto smo imali električnu pisaću mašinu, neprijatelji mogu dešifrirati sve što se na toj mašini piše. Onda mi je drug dao do znanja zašto je zapravo došao: da me vrbuje! Rekao je da u policiji moj zakoniti ima nekoliko prijava zbog nacionalizma, ali da će oni u službi to ignorirati ako im ja budem dojavljivala što protiv države govore radnici u školi ili građani među kojima se krećem. Bila sam istinski šokirana, i kad sam se sabrala upitala sam: je li to ono kad netko hebe majku državi jer u trgovinama nema čokolade, deterdženta, banana ili kave (a preživjeti dan bez jutarnje kave, Hrvatima je i tada kao danas bilo nezamislivo). Ili, kada se u određene dane, zbog nestašice benzina, mogu voziti samo vlasnici automobila s parnim, odnosno neparnim registarskim tablicama. E, to, reče dični drug! Pošto sam od rođenja bila ratoborna, rekoh Ibri da me je – kad sam bila mala i mama bezuspješno pokušala natjerati da joj kažem kakvi su bili sestra i brat dok je nije bilo, i da bi bilo bolje da se u državi izbore za uvoz kave i benzina, pa neće biti nezadovoljnih građana, i nitko neće psovati. Shvatio je da to znači NE, pa makar moj zakoniti nastradao. Srećom, odmah iza toga premješten je u Metković, pa je vjerojatno tamo dalje tražio mušterije za dojave.
Ali kad se danas prisjetim tih događaja, to je kamilica prema ovima koji danas javno, bez srama i straha optužuju sve domoljube i građane koji se ne petljaju u politiku za najnevjerojatnije gadosti. I to rade javno, gdje god stignu, i kad god mogu. Pokradoše nam državu, rasprodaše sve što vrijedi, pljuju na vjeru i crkvu, proglašavaju nas nazadnjacima, širiteljima mržnje, primitivcima, tjeraju nas u bijeli svijet, donose zakone koji će potpuno uništiti moral…..Nikoga i ničega se ne boje, jer su od onog najnevažnijeg svi, baš svi dobro uvezani. Ma kakav HDZ ili SDP, kakvi Hrvati i Srbi!? To su nemoralne zvijeri kojima su i vjera, i nacija i moral samo vlastiti probitak i gomilanje bogatstva za pet budućih naraštaja.
To su za mene prave krvoločne zvijeri i istinski neprijatelji države i naroda.

lijepa-nasa @ 22:44 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
1609277
Arhiva
Index.hr
Nema zapisa.