Blog
subota, ožujak 17, 2018
Jesam, žensko sam sto posto, i nema te Istambulske koja će mi promijeniti mišljenje. I dva sina iz braka sa mojim zakonitim imam, garantirano su muški. Nismo ih mi učili i vikali za njima: vi ste muškarci! To se naprosto podrazumijeva(lo)!
I još šest unuka (za sada) imamo, svi odreda rođeni kao muški, i sasvim sigurno ostat će muški. Jer odgajaju ih prave mame i tate, a ne roditelj 1 i roditelj 2.
Koji idiotizam, koji idioti!?
Sa aspekta moje obitelji gdje svi jasno znamo tko je tko i što je što ni najmanje me ne interesira ta Istambulska konvencija. Nisam je pročitala, a zasigurno i neću. Ne upuštam se u žučne rasprave o rodu i spolu, meni na tu temu nema ništa nepoznato. Uspoređujem te priče sa „znanstvenim“ pričama kroz desetljeća o tome da se ne smije trošiti mast, jer je to otrov za mnoge organe. Pročitala sam to stotine puta, ali meni to uopće nije bilo bitno. Osjećala sam i znala da su to laži, i trošila sam svoje omiljene proizvode apsolutno čitavi svoj život. Ulje mi je oduvijek služilo samo za salatu, a margarina nikada nije bilo u mome hladnjaku. I sad, eto, dođe vrijeme da nas (opet „znanstvenici) uvjeravaju kako je mast, zapravo, puno zdravija od ulja i margarina, a slanina je lijek za mnoge bolesti.
Ne pada mi na pamet reći: Eto, jesam vam stalno govorila! Jok! Otkad znam za sebe, ja uživam u onome što volim, i nemam razloga za kajanje. Vjerovala sam instinktu, sebi!
Ista je stvar sa ovim jednospolnim, dvospolnim, trospolnim, rodnim i nerodnim problemima. To pored mene teče kao rijeka. Uopće me ne briga što laprdaju ovi „moderni“ iksospolci i iksorodovi (iks je ovdje mjera za nepoznato). I taj Plenki svašta brabonja! Ja ne znam o čemu taj čovjek razmišlja kad legne! Bio je kod pape, vidjela sam fotke, ali njemu papa znači isto koliko i meni engleska kraljica. Baš bih je voljela upoznati iako sa njom ne dijelim apsolutno ništa.
Hoće li tu konvenciju idioti i poltroni u tzv. Hrvatskom saboru izglasati? Hoće sigurno! Hoće li to narod prihvatiti? Neće sigurno! Što će se događati – vidjet ćemo.
Ali ta ideologija je toliko kretenska, da nemam prave riječi čuđenja i gađenja za te poltrončine.
Ako se netko ne osjeća dobro u svome tijelu, to je, vjerujem, doista strašno. Vjerujem da takve osobe teško pate, i da im svakako treba pomoći. Nismo srednji vijek da osuđujemo, znamo da oni/one nisu krivi za takvo stanje, i treba im pomoći na svaki način da budu ono što žele i kako se osjećaju. Ali taj problem ima zanemarivo maleni broj osoba, da bismo radi njih mijenjali svijet i poimanje spolnosti ili roda. Ja to nikako ne razumijem. Je li doista istina da se čovjek toliko osilio i prkosi Bogu, zapravo ga glumi, pa i kroz ovu Istambulsku konvenciju. Nećete biti ono što vam je Bog odredio, već ono što ja kažem!!!
Od srca želim svima koji budu glasali u Saboru za tu konvenciju da im vlastiti sinovi doma dovedu zetove, a kćeri snahe, jer to će biti i način da takvi idioti odumru sa lica zemlje, neće se moći množiti.
Znam otprilike kako neki reagiraju, pa da ih preduhitrim, sama sebe proglašavam za ognjištarku iz grada i kamenjarku iz ravnice. A pametnjakovići i napredni neka slobodno idu u rodni kraj, ma gdje to bilo.

lijepa-nasa @ 16:26 |Isključeno | Komentari: 0
Brojač posjeta
1609106
Arhiva
Index.hr
Nema zapisa.