Blog
srijeda, studeni 29, 2017
Potpuno šokirana i užasnuta pratim današnja događanja u Haagu. Apsolutno vjerujem u zadnje  generalove riječi: Slobodan Praljak nije zločinac….

Da jeste, ne bi  onom drhtavom  rukom ubio sebe! Nakon izdržane dvije trećine kazne,  imao je  pravo vrlo brzo izaći na slobodu, ali da ukaže na nepravdu i laž, on je izabrao smrt pred očima svjetske javnosti.


I dok nekakva gospođa  iz suda  poslije njegovoga čina tumači kreaturama u odori da je popio otrov, vrhovni  kreator kaže OK! Tri puta sam danas to gledala, taj monstruozni , mirni OK.  Kao da je krepala ovca, ili se dogodila neka posve nevažna stvar.

Uostalom, nakon smrti ČOVJEKA  samo na tren su zastali, i nastavili suditi Hrvatima. A mi, ko ustrašene, jadne, frustrirane ovce – ŠUTIMO! Nigdje prosvjeda, čak su i ona tri preostala osuđenika  došla na nastavak suđenja. Da sam na njihovom mjestu, ni dizalica me ne bi mogla dovesti u sudnicu. To bi bio moj znak prezira koji  je tim kreaturama u svojoj zadnjoj rečenici, pred samu smrt uputio general  Praljak.


Pročitala sam  na nekom portalu: “… Sutra će se u crkvama čitati evanđelje po Luki, u kojem Isus kaže „Narod će ustati protiv naroda, i kraljevstvo protiv kraljevstva. I bit će velikih potresa po raznim mjestima, gladi i pošasti;  bit će strahota i velikih znakova s neba.“ Riječ  je Gospodnja.

Što je učinio Haaški sud? Umjesto suživota, pomirenja i tolerancije svojim  presudama donio je  još veću, golemu, neizlječivu mržnju među narodima u BiH. Pretužno!
lijepa-nasa @ 18:00 |Isključeno | Komentari: 0
Brojač posjeta
1609106
Arhiva
Index.hr
Nema zapisa.