Blog
četvrtak, kolovoz 11, 2016
Kad može Bandić, mogu i ja. On je obznanio proglas sa najidiotskijim tekstom  na koji je namamio novinare, a ja ću svoj ovdje obznaniti,  ali vjerujem sa  manje  idiotskim tekstom.

Dakle, narode Hrvatski, od 16. kolovoza ove godine stižu nam bure, oluje i nevere sa svih strana tužne nam Domovine, opasne   za građane svih uzrasta, u svim segmentima života. Bit će silno puno elementarnih nepogoda, neizmjerno mnogo laganja,  nevjerojatnih obećanja, napada na vaš zdravi razum i toliko sranja (s oproštenjem, naravno) da bi bilo pametno već sada proširiti kanalizacijski sustav, jer se bojim da neće moći progutati sva 'ovna koja će se od 16. početi slijevati po trgovima i dvoranama širom (S)Lijepe naše, i izlijevati se sa ekrana i stranica medija u otvore i šahte. Sva ta 'ranja namijenjena su isključivo nama, građanima u foteljske svrhe, jer dok budu arlaukali, pred očima im nećemo biti mi već najskuplje i najmekše fotelje koje će njima, a ne nama osigurati moć, vlast i značaj. Ali već polovicom rujna, mi birači više nećemo imati značaj, pa će i bombardiranja prestati. Neki od njih će kapitalizirati svoje laži i slatkorječivost, a manje vješti morat će čekati dugu priliku.

Zato zbog mentalnog zdravlja građana preporučam svima da se maknu što dalje od 'ovana, da ugase svoje TVlagaonice, da zaobilaze sva mjesta gdje mogu naići na galamdžije iz vlastitog interesa.

Nek'  nam je svima Bog na pomoć, stvarno će nam trebati ta pomoć.

lijepa-nasa @ 19:13 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
1609277
Arhiva
Index.hr
Nema zapisa.